Välbesökt Helsinge Outdoor

Bollnäs bågskytteklubb ordnade bågskytte på Helsinge Outdoor. Många barn och vuxna tog chansen att testa. Foto: Olle Olsson

Friluftsmässan Helsinge Outdoor hade flyttats till Bollnäs i år. Och flytten från Nordhälsingland blev en succé då många besökare hittade till årets två mässdagar.

Sammanlagt var 67 utställare inom jakt, fiske, hund och friluftsliv på plats vid mässdagarna den 14–15 juni i Långnäsparken. Björnskytte och bågskytte var två populära aktiviteter – och även Jägareförbundet Gävleborgs mässmonter var välbesökt.
Berit Bodin, ordförande i Bollnäs jaktvårdskrets, äger bolaget bakom arrangemanget och hon är nöjd med årets mässa.
– Jag har fått väldigt positiv respons. Utställarna sa att arrangemanget var över deras förväntan och besökarna tyckte att det var bra utställare som var på plats, säger Berit Bodin.
Det står redan nu klart att Helsinge Outdoor kommer att få en uppföljning nästa år. Även då i Långnäsparken i Bollnäs. Men det är inte klart med datum för arrangemanget.
– Vi ska utveckla Helsinge Outdoor till nästa år. Bland annat med fler utställare. Kanske kör vi då en helg tidigare än i år, funderar Berit Bodin.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev