Publicerad 2 juni 2020 - 10:40

Jägareförbundet Värmlands digitala årsstämma leddes från kontoret i Karlstad. Närmast kameran till vänster omvalde ordföranden Anders Olsson och till höger mötesordförande Lennart Johannesson. Övriga i bild är Erik Eriksson, Britt-Marie Nordquist, Mattias Scholz och Magnus Bjärnered. Foto: Danne Helmerson

Rovdjursfrågorna viktiga på digital årsstämma

Jägareförbundet Värmland höll under lördagen sin digitala årsstämma. Även om debatten och diskussionerna uteblev under stämman ansågs den digitala lösningen fungera väl.

Med hänsyn till nuvarande förhållanden så hölls årets stämma digitalt. Årsstämman skulle ha genomförts i Arvika den 28 mars. Nu leddes stämman från Jägareförbundets kontor i Karlstad och kretsarnas ombud var uppkopplade från hemmen ute i länet.

 

Enligt styrelsens förslag

När närmare 60 ombud registrerats och ljud kontrollerats flöt stämman smidigt. Inkomna motioner och propositioner beslutades enligt styrelsens förslag. Alla handlingar var utskickade i god tid före stämman och samtliga ombud hade givits möjligheten att i förväg komma med synpunkter och frågor på underlaget inför stämman.

Jägareförbundets ordförande Anders Olsson inledde stämman med att informera om Jägareförbundet och viktiga händelser under året. Anders Olsson belyste att den enskilt viktigaste frågan för Jägareförbundet Värmland är att arbeta med rovdjursfrågorna i länet. Det är den frågan som sätter grunden för de framtida möjligheterna till jakt i Värmland.

 

Omval på ordförandeposten

Lennart Johannesson, tidigare ordförande i Jägareförbundet Värmland, valdes att leda den digitala stämman.Anders Olsson omvaldes till ordförande.  Erik Eriksson, Sunne, är ny ledamot i styrelsen där han ersätter avgående ledamoten Tomas Fröman. Sedvanliga prisutdelningar och utmärkelser sköts på framtiden och kommer att delas ut vid nästa årsstämma.

Skribent

Svensk Jakt

webbredaktionen@svenskjakt.se

Andra läser också

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

Mest läst

Mina artiklar
Vi testar – på riktigt!
Svensk Jakts tester kan du lita på
Provläs Svensk Jakt digitalt
Bläddra i senaste numret
Gott från vilt
Tips på hur du lagar vilt på bästa sätt
Drömjakt
Här finns någonstans att jaga
Här kan du annonsera vapen
Annonstorget med allt från hundar till jaktvapen
Skriv en debattartikel
Här förs debatten i Jägarsverige

Senaste från Annonstorget

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev

Samtidigt på JaktPlay

Svensk Jakt på Instagram