Publicerad 7 oktober 2019 - 14:52

Med ny teknik och delvis nytt utseende står Svenskjakt.se bra rustad för att ta emot ännu fler besökare. Foto: Mostphotos

Nytt utseende och ny teknik lyfter Svenskjakt.se ännu högre

Nu ändrar Svenskjakt.se utseende och vi gör samtidigt flera viktiga tekniska förbättringar för sajten.
Du som använder vår app bör se till att du har den senaste versionen för att få en så bra användarupplevelse som möjligt.

Besökarna fortsätter att strömma in som aldrig förr på Svenskjakt.se. För att möta det allt högre trycket på sajten görs nu flera viktiga tekniska förändringar. Det gör vi för att säkerställa att du som användare ska fortsätta ha en så bra och rapp upplevelse som möjligt.

De tekniska förändringarna görs främst för att möta den strida ström av medlemmar i Jägareförbundet med tidning som nu loggar in på Svenskjakt.se.

– Det är väldigt positivt att så många vill ta del av vårt digitala premiummaterial. Det ställer stora krav på sajten och vi arbetar därför ständigt för att förbättra tekniken för att ge våra trogna läsare en så bra upplevelse som möjligt när de besöker Svenskjakt.se, säger Olle Olsson, ansvarig för Svensk Jakts digitala kanaler.

 

Nytt utseende

Även utseendet på Svenskjakt.se är nu delvis annorlunda. Nu behöver du till exempel inte längre skrolla mellan artiklarna och det kommer att bli lättare att hitta relaterat material.

I samband med omgörningen har det uppstått problem med inloggningsfunktionen för en del användare där man trots att man är inloggad inte kan läsa premiummaterialet. För att åtgärda dessa problem ska du logga ut och sedan logga in igen så ska problemen vara lösta. För appanvändare rekommenderar vi dessutom att du ser till att ha den senaste versionen av appen installerad i din telefon eller platta.

 

Appen utvecklas

Allt fler väljer att läsa Svensk Jakt i vår app som finns att ladda hem utan kostnad för både Android och iOS. Du som använder Svensk Jakts app bör alltid se till att hålla appen uppdaterad.

Få stenkoll på Jaktsverige med Svensk Jakts nya app

– Det pågår en ständig utveckling av appen och för att inte missa viktiga uppdateringar rekommenderar vi att du ser till att appen uppdateras automatiskt, säger Olle Olsson.

 

Ladda hem/uppdatera Svensk Jakts app

Här laddar Androidanvändare ner Svensk Jakts app

Här laddar Appleanvändare ner Svensk Jakts app

 

Så loggar du in

För att kunna logga in på Svenskjakt.se krävs att du är medlem i Jägareförbundet med tidning samt att din e-postadress finns registrerad i förbundets medlemssystem.

Här loggar du in på Svenskjakt.se. Du loggar in genom att använda den e-postadress och det lösenord du har sedan tidigare.

Är det första gången du loggar in på Svenskjakt.se klickar du på den här länken och följer instruktionerna för att sätta ditt personliga lösenord. Du kan även använda samma länk om du glömt ditt lösenord eller bara vill ändra ditt befintliga lösenord.

Givetvis är dina inloggningsuppgifter desamma såväl i appen som på hemsidan.

Har du inte din e-post registrerad ska du kontakta Jägareförbundets Medlemsservice på e-post medlem@jagareforbundet.se eller telefon 020-22 00 10.

Skribent

Svensk Jakt

webbredaktionen@svenskjakt.se

Andra läser också

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

Mest läst

Mina artiklar

Webbfrågan

Vad krävs för att du ska acceptera att det flyttas vargar till området där du bor?

Drömjakt
Här finns någonstans att jaga
Skriv en debattartikel
Här förs debatten i Jägarsverige
Här kan du annonsera vapen
Annonstorget med allt från hundar till jaktvapen
Gott från vilt
Tips på hur du lagar vilt på bästa sätt
Vi testar – på riktigt!
Svensk Jakts tester kan du lita på
Provläs Svensk Jakt digitalt
Bläddra i senaste numret

Senaste från Annonstorget

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev

Samtidigt på JaktPlay

Svensk Jakt på Instagram