Publicerad 9 januari 2019 - 14:44

På Svenskjakt.se får du mer än bara nyheter.

På Svenskjakt.se får du mer än bara nyheter.

Nytt rekordår för Svenskjakt.se

Aldrig tidigare har Svenskjakt.se haft så många besök och unika besökare som under 2018. Och antalet inloggade på sajten mer än fördubblades under året!

Du läser nu en öppen artikel på Svenskjakt.se
Bli medlem med tidning

Med nästan 6,5 miljoner besök och 2 miljoner unika besökare under 2018 slogs den tidigare rekordnoteringen för Svenskjakt.se.

Martin Källberg.

Martin Källberg. Foto: Jan Henricson

– Otroligt roligt! Att våra besökssiffror, som redan låg på mycket höga nivåer, fortsätter att öka är nästan osannolikt. Det är ett tydligt kvitto på att redaktionens arbete uppskattas av våra främsta uppdragsgivare: våra läsare, säger Svensk Jakts chefredaktör Martin Källberg.

– Svensk Jakt är en liten redaktion och alla sliter hårt för att servera läsarna bästa möjliga material, såväl i pappersform som digitalt. Av alla redaktioner i vårt land är det ytterst få, om ens någon, av Svensk Jakts storlek som kan stoltsera med lika fina siffror.

Trafikökningen ser vi i såväl mobiler som datorer och läsplattor. Och för att ge dig som läsare en så bra hemsidesupplevelse i din mobil eller läsplatta har vi under året uppdaterat Svensk Jakt-apparna för både Android och iOS vid ett flertal tillfällen. Apparna finns att ladda hem gratis från Google Play och App Store och vi kan redan nu utlova ännu vassare appar under det kommande året.

 

Fler loggar in

Under 2018 har också allt fler prenumeranter av Svensk Jakt, det vill säga alla medlemmar i Jägareförbundet som har tidningen, valt att skapa konto och loggat in på Svenskjakt.se. På ett år har antalet inloggade mer än fördubblats!

– Den som betalar för Svensk Jakt ska självklart få mer än den som inte betalar för sig. Därför har vi successivt ökat andelen premiumartiklar på svenskjakt.se, vilket fallit mycket väl ut. Den som loggar in kan även välja vilka ämnesområden han eller hon vill få mer information om. Vi försöker i allt vi gör utgå från läsarnas behov och önskemål, vad de vill läsa om, och hur de vill få det serverat, säger Svensk Jakts chefredaktör Martin Källberg.

– Vi är oerhört stolta över det förtroende läsarna visar för oss, och kommer att göra allt för att även i framtiden leva upp till förväntningarna genom att fortsätta leverera trovärdig journalistik på jaktens område, säger Martin Källberg.

Skribent

Olle Olsson

olle.olsson@svenskjakt.se

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev

Drömjakt
Här finns någonstans att jaga
Här kan du annonsera vapen
Annonstorget med allt från hundar till jaktvapen
Provläs Svensk Jakt digitalt
Bläddra i senaste numret
Skriv en debattartikel
Här förs debatten i Jägarsverige
Vi testar – på riktigt!
Svensk Jakts tester kan du lita på
Gott från vilt
Tips på hur du lagar vilt på bästa sätt

Mina artiklar

För att ta del av dina artiklar behöver du ett medlemskap med tidning hos Svenska Jägareförbundet

Samtidigt på JaktPlay

Svensk Jakt på Instagram