Foto: Lars-Henrik Andersson

Nytt nummer laddat med jakt

Gillar du utöver jakt vackra vyer är det en god idé att läsa Svensk Jakts nya nummer som i dagarna landar i våra prenumeranters brevlådor.

Vi följer med Magnus Bidner och Daniel Degerström på spännande ripjakt i vackra Västerbottensfjällen utanför Tärnaby.

Vildsvinen sprider sig i landet och jagas nu i områden som drabbades hårt av det radioaktiva nedfallet från kärnkraftsolyckan i Tjernobyl. Svensk Jakt tar rygg på Buckarby jaktklubb i norra Uppland där vildsvinen har höga halter av cesium.

 

[cycloneslider id=”nr-2-3″]

 

Vi har också träffat ett antal jägare som ofta lyckas med vildsvinsjakten – de ger sina bästa tips hur man ska lyckas med jakten.

Hur gör man egentligen när jakthunden börjar bli till åren. Vi har intervjuat en expert och följer med Lars Peterson och tioårige finnstövaren Joko på en rävjakt i Småland. Utöver det kan du bland annat läsa om hur du väljer rätt kula till olika jaktformer, ett test av smarta väskor för alla pryttlar som ska med till skjutbanan och mycket, mycket mer.

 

Premiumartiklar

Som ordinarie medlem i Jägareförbundet eller prenumerant får du även tillgång till alla premiumartiklar på svenskjakt.se. Du kan också läsa E-tidning i mobil, läsplatta eller dator.

Genom att klicka på tidningsomslaget högst upp på hemsidan eller längst ner i appens meny kommer du åt vår E-tidning. I den digitala tidningen hittar du samtliga lokala sidor från våra åtta olika utgåvor. Det finns dessutom ett sökbart tidningsarkiv från nr 2-3/2013.

 

Skaffa inloggning

Är du medlem, men har ännu inte skaffat ett konto på vår webbplats? Klicka här och följ instruktionerna. Det tar bara ett par minuter – sedan är du igång.

Vill du bli ordinarie medlem i Jägareförbundet?

Klicka då här, alternativt kontakta Jägareförbundets medlemsservice, medlem@jagareforbundet.se eller 020-22 00 10.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev