Arkivfoto: Lars-Henrik Andersson

Ny skjutbiograf byggs utanför Örebro

Nu drar bygget igång med en skjutbiograf, Lanna Lock & Load Event AB, utanför Örebro. Här kommer det även finnas jaktbutik med vapen, ammunition, kläder och jakttillbehör.

– I skjutbiografen kommer det att bli träningsskytte inomhus, året runt, med riktiga kulvapen och skarp ammunition. Träna med ditt eget vapen eller testa ett nytt, skjutbiografen i Lanna ger ett utmärkt tillfälle att simulera realistiska jaktsituationer, säger initiativtagaren Fredrik Ahl i ett pressmeddelande.

Skjutinstruktörer med meriter från Nordiska Mästerskap i jaktskytte kommer vara på plats för att ge tips och råd på hur man kan förbättra sitt skytte.

 

Föredrag

– Med ett upptagningsområde på 40.000 jaktkortslösare inom två timmars avstånd hoppas vi öka skytteträningen hos många jägare. Men även inspirera nya som är sugna på att lära sig något nytt. Det kommer anordnas jägarexamenskurser och jaktprofilen Ulrika Karlsson-Arne ”Extreme Huntress 2019” med flera kommer hålla föredrag och eventkvällar, säger Fredrik Ahl i pressmeddelandet.

Om allt går enligt plan öppnas anläggningen efter årsskiftet. Mer information på www.lockandload.se

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev