Är det här din nya arbetsplats? Jägareförbundet vill ha in ansökningar till den nya tjänsten som biträdande riksjaktvårdskonsulent med placering på Öster Malma. Foto: Lars-Henrik Andersson

Ny befattning på Jägareförbundet

Svenska Jägareförbundet söker en biträdande riksjaktvårdskonsulent. Ett jobb som garanterat innebär många möten med myndigheter, media, medlemmar och andra organisationer.

Jägareförbundet söker en person som kan bistå riksjaktvårdskonsulent Daniel Ligné i hans arbete. Tjänsten beskrivs som ett fritt arbete med stort ansvar, där förbundet lägger stor vikt vid den sökandes kommunikativa och sociala förmågor.

Det gäller att göra rätt saker vid rätt tidpunkt.

 

Social kompetens

– Vi värderar särskilt vana av förhandling, helhetssyn och en vilja att ”agera” i rätt sammanhang. Vi fäster därför mycket stor vikt vid din kommunikativa förmåga, social kompetens och din breda erfarenhet av jakt och viltförvaltning, förklarar förbundet i sin arbetsbeskrivning.

Ansökan för tjänsten ska vara inne senast den 17 februari, och placeringsorten är förbundets nationella kansli på Öster Malma i Södermanland.

Mera information hittar du här.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev