Lennart Johannesson, ledamot i förbundsstyrelsen, redogjorde för vargläget och fjälljaktsutredningen. Foto: Anders Sundbäck

Nöjda delegater på fysisk stämma

Premium

Vargläget, fjälljakten och annat av intresse blandades med jakthistorier. Medlemmar och delegater i Jägareförbundet Västra Götaland Väst kunde efter två år träffas för en traditionell fysisk årsstämma.

Tisdagen den 5 april anordnades en fysisk länsstämma i Jägareförbundet Västra Götaland Väst. Den första stora fysiska träffen på flera år. Platsen för kvällen var Folkets hus i Trollhättan. Cirka 80 delegater och 20 övriga inbjudna började kvällen med måltid i restaurangen.

 

Ordföranden omvald

Efter inledande mötesförhandlingar där bland annat ordförande Morgan Andersson omvaldes på ytterligare ett år, tog ett kortare föredrag vid med förbundsstyrelsens representant Lennart Johannesson. Stämman fick en överblick med vad som händer i förbundet och vad som komma skall. Vargen fick en hel del uppmärksamhet, och även fjälljaktutredningen berördes och dess påverkan på oss alla.

 

Avtackningar

På stämman avtackades även skattmästare Lasse Bergdahl med förbundsörnen i silver, för sina tjänster både i län samt kretsverksamhet. Anders Kling, Maria Bäckman och Dennis Gustavsson avtackades för sina tjänster för Svenska Jägareförbundet.

Alla var nöjda och glada över att äntligen kunna träffas och utbyta jakthistorier och erfarenheter. Medans delegaterna spred sig hemåt i kvällningen tog ännu ett nytt verksamhetsår för länsföreningen sin början.

 

Anders Sundbäck

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev