Milstolpe nådd för Svenskjakt.se

En strid ström medlemmar väljer att logga in på Svenskjakt.se. Nu har över 50.000 valt att skapa konto och loggat in på sajten!
– Det är väldigt roligt att allt fler upptäcker att Svensk Jakt inte enbart är papperstidningen som landar i brevlådan varje månad, utan också utforskar allt vårt digitala material som publiceras på Svenskjakt.se, säger tidningens chefredaktör Martin Källberg.

 

De senaste åren har andelen premiummärkta artiklar, alltså artiklar som kräver inloggning för att läsa, ökat på Svenskjakt.se.

Antalet inloggade på sajten har ökat i ännu snabbare takt. För två år sedan hade 30.000 valt att logga in, nu är siffran uppe i 50.000!

 

Uppdragsgivare: läsarna

Martin Källberg. Foto: Jessica Segerberg

– Även om en stor del av det som publiceras på Svenskjakt.se är tillgängligt för alla, har vi valt att öka andelen premiummärkt material på sajten. Det innebär att det ligger bakom inloggning och därmed är förbehållet våra prenumeranter – medlemmarna.

– Det är de som betalar för vårt arbete – det är de som är våra uppdragsgivare. Då är det förstås självklart att de ska ha tillgång till mer material än de som valt att inte prenumerera på Svensk Jakt, säger Svensk Jakts chefredaktör Martin Källberg.

Så loggar du in på Svenskjakt.se

För att logga in på Svenskjakt.se krävs att du är medlem i Jägareförbundet med Svensk Jakt. Har du inget medlemskap ordnar du det här.

Om du inte loggat in tidigare, klicka här och följ instruktionerna så är du igång inom ett par minuter. Därefter kan du läsa allt innehåll på Svenskjakt.se.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev