Publicerad 25 maj 2020 - 11:29

Nu kommer Svensk Jakts juninummer.

Massor av älg i fulladdat nummer av Svensk Jakt

I dagarna landar Svensk Jakt nummer 6 i våra prenumeranters brevlådor runt om i jägar-Sverige – med inspirerande jaktläsning.

Gillar du att läsa om älg och älgjakt kan vi utlova en högtidsstund i favoritfåtöljen med tidningen i högsta hugg. Vi tar rygg på ett jaktlag utanför Vilhelmina där jaktens sista minuter visar sig bli mycket spännande.

Svensk Jakt har även träffat en jägare som jobbat med älgförvaltning i Östergötland som är mycket kritisk till hur resultaten i Äbin används för att motivera ökad älgavskjutning. I det stora paketet om älg och älgförvaltning kan du också läsa en artikel om hur älgarna väljer vad de ska beta – och varför.

 

 

Umgås du med funderingar på ett nytt kikarsikte har Svensk Jakts Ulf Lindroth testat nio vaksikten lämpliga för jakt i dåliga ljusförhållanden. Vildsvinsjakten har dragit igång igen och i det här numret kan du lära dig mer om hur man i fält skiljer på sugga och galt – en del i vår artikelserie Vildsvinets år.

 

 

Vår och sommar är en bra tid för att förbättra skyttet. I Redskapsboden visar Christian Larsson hur du i fyra enkla steg kan bygga ett rörligt skjutmål för luftgevär. Den varma årstiden är också en bra tid för att kontrollera studsaren lite mer noggrant. Ulf Lindroth ger tips och råd hur du går tillväga i vår Vapen & skytte-avdelning.

Detta och mycket mer kan du läsa om i Svensk Jakt nummer 6.

 

Läs Svensk Jakts bilaga Ny jägare

Bilagan Ny jägare gjordes för målgruppen blivande och nya jägare. Den skickades ut tillsammans med Svensk Jakts juninummer till Jägareförbundets 12.000 färskaste medlemmar (som valt medlemskap med tidning). Här kan du läsa Ny jägare som e-tidning.

 

 

Premiumartiklar

Som ordinarie medlem i Jägareförbundet eller prenumerant får du även tillgång till alla premiumartiklar på Svenskjakt.se. Du kan också läsa E-tidning i mobil, läsplatta eller dator.

Genom att klicka på tidningsomslaget högst upp på hemsidan eller längst ner i appens meny kommer du åt vår E-tidning. I den digitala tidningen hittar du samtliga lokala sidor från våra åtta olika utgåvor. Det finns dessutom ett sökbart tidningsarkiv från nr 2-3/2013.

 

Skaffa inloggning

Är du medlem, men har ännu inte skaffat ett konto på vår webbplats? Klicka här och följ instruktionerna. Det tar bara ett par minuter – sedan är du igång.

 

Bli medlem

Vill du bli ordinarie medlem i Jägareförbundet? Klicka då här, alternativt kontakta Jägareförbundets medlemsservice, medlem@jagareforbundet.se eller 020-22 00 10.

Skribent

Svensk Jakt

webbredaktionen@svenskjakt.se

Andra läser också

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

Mest läst

Mina artiklar
Drömjakt
Här finns någonstans att jaga
Provläs Svensk Jakt digitalt
Bläddra i senaste numret
Här kan du annonsera vapen
Annonstorget med allt från hundar till jaktvapen
Vi testar – på riktigt!
Svensk Jakts tester kan du lita på
Gott från vilt
Tips på hur du lagar vilt på bästa sätt
Skriv en debattartikel
Här förs debatten i Jägarsverige

Senaste från Annonstorget

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev

Samtidigt på JaktPlay

Svensk Jakt på Instagram