Foto: Anders Jarnemo

Mässa med fantastiska vildsvin i fokus

Jägareförbundet Kungälv Stenungsund jaktvårdskrets och Hotfrog jakt har ihop med samarbetspartners satt igång en mässa i vildsvinets tecken. Lördagen den 16 maj slås portarna upp.

Svensk Jakt Publicerad 2 mars 2020 - 09:07

Bakgrunden till mässan är att vildsvinen ökar i närområdet och avskjutningen har under tre år ökat markant. ”Det är dags att vildsvinen får den uppmärksamhet som anstår detta fantastiska vilt. Vildsvinen ger oss möjligheten till ett av det finaste viltköttet i landet och är en fantastisk jaktbar resurs. Lördagen den 16 maj är det vildsvinet som står i centrum hos oss i Kungälv”, skriver arrangörerna i ett pressmeddelande.

 

Mässa för hela familjen

Utställare både lokalt och regionalt kommer delta med sina kunskaper och produkter. Förutom vildsvinet i centrum för mässan kommer fokus även ligga på familjen, utlovar arrangören, och framhåller arrangemang som fågelholkspikning och hoppborgar.

Arrangörerna utlovar trofébedömning, NVR och eftersöksassistans, försäkringsinformation, medlemsvärvning, grillning, uppvisningar, hundklubbar, produktvisning, bilar, karoliner, mat och dryck, försäljning, viltförvaltning samt föreläsningar från Jägareförbundets jaktvårdskonsulent Karl Johan Brindbergs.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Mina artiklar

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev