Mannerström om viltkött

Leif Mannerström och Thomas Ekberg.

Leif Mannerström är en av Sveriges absolut bästa kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och haft stjärna i Guide Michelin i över tio år. Men vad tycker han om vilt och om att använda detta fantastiska och klimatsmarta kött i köket?

Thomas Ekberg har träffat Leif Mannerström – när han lagar till älgbiff efter en älgjakt. Ocf förutom att laga mat passar Mannerström även på att såga köttbenämningen ytterfilé. 

– Det finns inget som heter ytterfilé, det är biff. Sluta kalla saker för det det inte är.

Se inslaget på Jaktlust.com 

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev