Fler medlemmar i Jägareförbundet borde få uppleva Öster Malma, anser Jägareförbundet Blekinge.

Fler medlemmar i Jägareförbundet borde få uppleva Öster Malma, anser Jägareförbundet Blekinge. Foto: Martin Källberg

Lotteri med Öster Malma-helg som pris föreslås

Premium

Ge fler medlemmar möjlighet att besöka Öster Malma. Det anser Jägareförbundet Blekinge som föreslår ett länsvis medlemslotteri med en weekend på Jägareförbundets fina anläggning som pris.

Förslaget fördes fram av styrelsen för Jägareförbundet Blekinge och antogs av länsföreningens stämma, som på numera sedvanligt sätt genomfördes digitalt.

I förslaget skriver styrelsen att Öster Malma för många förtroendevalda och tjänstemän är en juvel i Jägareförbundets krona, som alltid är trevligt och inspirerande att besöka.

 

Ett fint pris

Blekingarna anser emellertid att allt för få medlemmar har möjlighet att uppleva Öster Malma som man benämner ”denna fantastiska resurs som vi har i vår ägo”.

Därför föreslår man att samtliga länsföreningar varje år ska arrangera ett medlemslotteri där priset är jakt, boende och mat på Öster Malma. Då ger man inte bara medlemmar chansen att få besöka anläggningen, utan skapar också en känsla av tillhörighet, delaktighet och mervärde.

 

Kontakter knyts

För att delta i lotteriet ska man förstås vara medlem i Jägareförbundet. Några veckor innan årsstämman anmäler man sig till sin länsförening med namn och medlemsnummer. Av de anmälda dras en vinnare inför länsföreningsstämman.

Ytterligare fördelar med ett sådant lotteri är enligt Jägareförbundet Blekinge att kontakter knyts mellan medlemmar från hela landet, samt att många ambassadörer för Öster Malma och Jägareförbundet kommer att finnas över landet.

Förslaget går nu vidare till Svenska Jägareförbundets årsstämma för slutligt beslut.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev