Nu kan du även köpa enstaka artiklar på Svenskjakt.se.

Köp Svensk Jakts artiklar utan att prenumerera

Nu kan alla som besöker Svenskjakt.se även läsa våra låsta Premiumartiklar. Detta utan att prenumerera på Svensk Jakt. Så här gör du.

Svensk Jakt inleder ett samarbete med företaget Quiqly, vilket möjliggör köp av enstaka Premium-artiklar på vår sajt. Betalningen görs via Swish, Apple Pay eller med kort.

Martin Källberg.

– Vi har på Svenskjakt.se ett mycket stort antal besökare och långtifrån alla är medlemmar med Svensk Jakt-prenumeration. På detta sätt kan vi erbjuda ett instegsalternativ för de som vill ta del av vår journalistik, men som ännu inte tagit steget fullt ut och tecknat medlemskap med prenumeration, säger Svensk Jakts chefredaktör Martin Källberg.

Ingen skillnad för inloggade

Läsare som redan betalar för Svensk Jakt kommer inte att märka någon skillnad. Det är bara att som tidigare logga in och läsa allt fritt.

– Att bli medlem i Jägareförbundet, med prenumeration på Svensk Jakt, är fortsatt det överlägset bästa alternativet – då får man ta del av allt vårt premiummärkta material, inklusive e-tidningen med ett arkiv som sträcker sig tio år bakåt i tiden, säger Martin Källberg.

Fakta artikelköp

Samarbetspartnern Quiqly är ett svenskt företag som grundades 2020 av Carl Johansson och Marcus Öhrner.

Vill du ha mer information om hur du köper och lagrar artiklar? Då behöver du bara klicka på texten ”Vad är Quiqly?” i rutan som dyker upp i våra Premium-artiklar.
Mer information om hur du köper och lagrar artiklar hittar du på knappen FAQ på sajten quiqly.se. Du kan också mejla info@quiqly.se.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev