I samband med byte av medlemssystem öppnar vi upp allt material för alla på Svenskjakt.se. Foto: Oleksandr Zakharow & Elisabeth Nygårds / Mostphotos

Just nu: ALLT material öppet på Svenskjakt.se

För tillfället är allt material tillgängligt för alla på Svenskjakt.se. Vi låser upp sajten i samband med att Jägareförbundet byter medlemssystem.

Du som inte redan valt att logga in på Svenskjakt.se kan just nu ta reda på vad du då missar. Passa på att läsa våra granskningar, se filmerna från Redskapsboden och Ulf Lindroth eller varför inte bläddra i Svensk Jakt som e-tidning!

 

Skapa konto

Under tiden arbetet med att byta medlemssystem pågår är det inte möjligt att skapa konto på Svenskjakt.se. Stoppet är bara tillfälligt och gäller bara de som vill skapa konto och logga in på Svenskjakt.se för första gången. Du som redan har konto på Svenskjakt.se kan alltså fortsatt logga in på sajten med dina tidigare inloggningsuppgifter.

Som tack för visad förståelse håller vi allt material öppet på Svenskjakt.se fram till det nya medlemssystemet är i drift.

 

Bli medlem

Förutom funktionen att skapa konto på Svenskjakt.se berörs även möjligheten att bli medlem via webben. Under en begränsad period kan du som vill bli medlem i Jägareförbundet enklast swisha till nummer 123 62 61 986, ange ditt personnummer samt mejladress under meddelande.

Det kostar 600 kronor för ordinarie medlemskap med Svensk Jakt samt 300 kronor för ungdom under 25 år. För den som blir medlem nu sträcker sig medlemskapet fram till och med den 30 juni 2022.

Du kan också mejla ditt namn och personnummer till medlem@jagareforbundet.se så hjälper de dig.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev