Julläsning – nu kommer nya Svensk Jakt

Äntligen jul – och äntligen ett nytt nummer av Svensk Jakt! Det här innehåller den senaste tidningen.

När det nya året inleds startar även licensjakt på varg i några få utvalda områden i landet. Svensk Jakt var på plats i ett av de utvalda reviren där det bjöds på händelserik och välplanerad jakt på varg.

 

Vi hänger med på stövarjakt på vinterräv i friskt vinterväder i Västra Götaland där den ryska stövaren Fetisov stod för fiolerna.

Hur klarar djuren egentligen vinterkylan? Den frågan får du svar på i Svensk Jakts januarinummer.

 

Vi testar regnhattar utifall kung Bore lyser med sin frånvaro, du hitta den andra delen i Ulf Lindroths serie om hur du ska välja rätt kulvapen och Svensk Jakt har valt ut några av de bästa recepten på köttfärssås av vilt.

Det och mycket, mycket mer hittar du i vårt januarinummer.

Trevlig läsning och God Jul och Gott Nytt År!

 

Premiumartiklar

Som ordinarie medlem i Jägareförbundet eller prenumerant får du även tillgång till alla premiumartiklar på svenskjakt.se. Du kan också läsa E-tidning i mobil, läsplatta eller dator.
Genom att klicka på tidningsomslaget högst upp på hemsidan kommer du åt vår E-tidning. I den digitala tidningen hittar du samtliga lokala sidor från våra åtta olika utgåvor. Det finns dessutom ett sökbart tidningsarkiv från nr 2-3/2013.

Skaffa inloggning

Är du medlem, men har ännu inte skaffat ett konto på vår webbplats? Klicka här och följ instruktionerna. Det tar bara ett par minuter – sedan är du igång.

Vill du bli ordinarie medlem i Jägareförbundet? Klicka då här, alternativt kontakta Jägareförbundets medlemsservice, medlem@jagareforbundet.se eller 020-22 00 10.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev