Mattias Westerlund delar med sig av sina kunskaper om dressyr av jakthundar. Foto: privat

Fullspäckat program under jaktkryssningen

Den 23 mars väntar intressanta seminarier, föreläsningar och en storslagen jaktmässa ute till sjöss, när Swedish Game Fair Kryssningen 2019 kastar loss. Svenska Jägareförbundet deltar som medarrangör under kryssningen.

Jaktkryssningen är ett populärt event och i år satsar bland annat Svenska Jägareförbundet med ett koppel av intressanta föredrag. Till exempel kommer riksjaktvårdskonsultent Daniel Ligné att delta under rubriken ”Jakten idag och i morgon” där deltagarna får en inblick i översynen av jakttiderna, etik, frihet och rörlighetens effekter, jaktmotståndet och mycket mer.

Jesper Einarsson, Svenska Jägareförbundet, berättar om det alltid lika viktiga och intressanta ämnet eftersök. Vilka möjligheter det finns det för oss jägare att flytta fram våra positioner vid eftersök, hantering av olika eftersökssituationer, skytte, spårning, mentalitet, stresshantering och så vidare.

 

Rovdjursjakt 

Rasmus Boström kommer dit för att prata på temat Rovdjursjakten – när den är som bäst. Besökarna kommer bland annat kunna ta del av hur han förbereder sina hundar, en av anledningarna till att han är en av Sveriges mest framgångsrika rovdjursjägare.

Även Anna-Carin Westling tillhör de absolut främsta i landet inom sitt skrå, nämligen säljakt. På hennes seminarium kommer hon att berätta om just jakten samt tillvaratagande och matlagning, allt på temat säl.

Jaktstudion och Bearplay kommer finns på plats tillsammans med intressanta gäster och likaså den internationellt erkände Mattias Westerlund som i vanlig ordning kommer dela med sig av ovärderlig kunskap gällande dressyr av jakthundar.

 

Mingel i baren

Förutom intressanta gäster och föreläsare väntar såklart även massor av god mat och underhållning i form av mingel, sång och dans. Hela programmet och alla tider finns att läsa på www.swedishgamefair.se

– Ett gediget program och intressanta utställare har gett oss mycket bra respons på kryssningen. Vi garanterar årets största After Hunt, säger Patric Dalfjärd, Swedish Game Fair, och hälsar alla välkomna ombord.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev