Enklare att skapa konto

Som medlem i Jägareförbundet med tidning kommer du åt alla artiklar på Svensk Jakts webbplats om du skapar konto och loggar in.

Vi fortsätter att erbjuda mervärden på hemsidan för våra prenumeranter. Och nu är det dessutom enklare än någonsin att skapa konto.

Från och med nu kommer Jägareförbundets medlemmar bara behöva skapa ett konto för Jägareförbundets och Svensk Jakts sajter. Kontot läggs på Jägareförbundets sajt och det är också där kontona administreras.

Inloggning kommer att krävas på båda sajterna men nu kommer man ha samma inloggningsuppgifter överallt och systemet kommer att känna av om det är
medlem med eller utan tidning som försöker logga in på Svensk Jakt.

De som inte betalar för sin tidning kan heller inte logga in på Svenskjakt.se. Däremot går det utmärkt att som medlem utan tidning skapa konto och logga in på Jägareförbundets webbplats.

Låsta artiklar
Med det nya systemet kan du som prenumerant skapa konto och komma åt låsta artiklar på Svenskjakt.se (och snart E-tidning) precis på en gång efter att du betalat.
Du som redan har skapat konton kommer att ha exakt den lösning som du redan har idag. Du behöver alltså inte skapa nya konton.

Som inloggad på Svenskjakt.se kan du anpassa ditt lokala nyhetsflöde efter det eller de län du är intresserad av att få nyheter från. Och från och med 25 november får du tillgång till vår E-tidning med sökbart arkiv.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev