Publicerad 9 juni 2020 - 20:30

Drömgräns nådd – 30.000 inloggningar på Svenskjakt.se

En drömgräns är nådd för Svenskjakt.se. Nu har 30.000 användare loggat in på sajten!

 

Antalet besökare fortsätter att öka i en strid ström på Svenskjakt.se. Under 2019 hade sajten totalt 7,4 miljoner besök av 2,4 miljoner unika besökare – och alla kurvor pekar fortsatt spikrakt uppåt.

– Det är naturligtvis mycket glädjande att ännu fler väljer att ta del av vårt digitala innehåll. Särskilt roligt är att så många väljer att logga in på sajten och därigenom ta del av alla de fördelar som finns som inloggad, säger Svensk Jakts chefredaktör Martin Källberg.

 

Fördubblats

I början av 2019 lanserades Premium på Svenskjakt.se. Premiummärkt material är endast tillgängligt för den som är medlem med tidning, betalande prenumerant, och inloggad på Svenskjakt.se. Sedan starten har antalet inloggade läsare mer än fördubblats.

Bland premiummaterialet hittar du bland annat Svensk Jakts tester, tips och tricks samt reklamfri webb-tv av Christian Larsson och Ulf Lindroth. Och som inloggad kan du även läsa allt innehåll på Svenskjakt.se precis när, var och hur du vill.

– Full tillgång till Svensk Jakt, som papperstidning i brevlådan och via inloggning på Svenskjakt.se, är en mycket uppskattad del av medlemskapet i Svenska Jägareförbundet. De stadigt ökande läsarsiffrorna är ett tydligt kvitto på att Svensk Jakt levererar det som efterfrågas av läsarna, säger Martin Källberg.

 

Riktig jaktjournalistik gör skillnad

Svensk Jakt granskar jaktens makthavare, vi testar produkter på riktigt och Svensk Jakt är också den enda tidningen i branschen som ger mer digitalt material till sina prenumeranter. Alltså till dig som betalar för redaktionens arbete.

Martin Källberg.

Martin Källberg.

– Riktig journalistik gör skillnad – på riktigt. Men riktig journalistik kostar också pengar att producera. Därför är det självklart att en stor del av det material vi publicerar är exklusivt för dem som betalar för vårt arbete, säger Svensk Jakts chefredaktör Martin Källberg.

– Trovärdighet är grunden i all journalistik, och den integritet som krävs för att upprätthålla läsarnas förtroende genomsyrar allt vi gör. Vi är därför mycket tacksamma för det förtroende som läsarna visar oss och kommer att fortsätta göra allt för att leva upp till det.

 

Bäst i appen

De flesta av er läser redan Svenskjakt.se via mobiltelefonen. För att ta del av tidningens digitala innehåll på bästa sätt rekommenderar vi att du laddar hem Svensk Jakts app.
Appen är bra för alla men bäst för den som loggar in. Genom att vara inloggad kan du läsa allt premiummaterial, du hittar hela Svensk Jakt som e-tidning och du kan ställa in vilka ämnen du vill ha pushnotiser om.

 

Ladda hem Svensk Jakts app

Här laddar Androidanvändare ner Svensk Jakts app

Här laddar Appleanvändare ner Svensk Jakts app

 

Eftersom vi ständigt arbetar med att utveckla appen rekommenderar vi att du för bästa funktionalitet tillåter att Svensk Jakt-appen uppdateras automatiskt i din telefon eller surfplatta.

Självklart är Svensk Jakt-appen gratis att ladda ner.

 

Här blir du medlem med Svensk Jakt

Välj Ordinarie eller Ungdom

 

Skaffa inloggning – det tar bara ett par minuter

Här loggar du in på Svenskjakt.se

För att kunna logga in på Svenskjakt.se krävs att du är medlem i Jägareförbundet med Svensk Jakt samt att din e-postadress finns registrerad i förbundets medlemssystem.

Har du inte din e-post registrerad ska du kontakta Jägareförbundets Medlemsservice på e-post medlem@jagareforbundet.se eller telefon 020-22 00 10 så hjälper de dig.

Du loggar in genom att använda den e-postadress och det lösenord du har angett sedan tidigare.

Är det första gången du loggar in på Svenskjakt.se klickar du på den här länken och följer instruktionerna för att sätta ditt personliga lösenord. Du kan även använda samma länk om du glömt ditt lösenord eller bara vill ändra ditt befintliga lösenord.

Givetvis är dina inloggningsuppgifter desamma såväl i appen som på hemsidan.

Problem? Kontakta Jägareförbundets medlemsservice, medlem@jagareforbundet.se eller 020-22 00 10.

Skribent

Svensk Jakt

webbredaktionen@svenskjakt.se

Andra läser också

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

Mest läst

Delar av jägarnas pengar i Viltvårdsfonden ska upphandlas från och med 2022. Tycker du att det är det ett bra beslut av regeringen?

Mina artiklar
Skriv en debattartikel
Här förs debatten i Jägarsverige
Drömjakt
Här finns någonstans att jaga
Gott från vilt
Tips på hur du lagar vilt på bästa sätt
Vi testar – på riktigt!
Svensk Jakts tester kan du lita på
Provläs Svensk Jakt digitalt
Bläddra i senaste numret
Här kan du annonsera vapen
Annonstorget med allt från hundar till jaktvapen

Senaste från Annonstorget

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev

Samtidigt på JaktPlay

Svensk Jakt på Instagram