Bo Sköld blir ny generalsekreterare för Svenska parasportförbundet och Sveriges paralympiska kommitté. Foto: Lars Nilsson

Bo Sköld får nytt jobb som generalsekreterare

Premium

Svenska Jägareförbundets tidigare generalsekreterare Bo Sköld tillträder 1 mars på motsvarande post för Svenska parasportförbundet och Sveriges paralympiska kommitté.

Svensk Jakt Publicerad 14 januari 2022 - 08:14

Beskedet om tillsättningen av ny generalsekreterare för Svenska parasportförbundet och Sveriges paralympiska kommitté kom på torsdagen i ett pressmeddelande.

Ordförande Åsa Llinares Norlin är mycket nöjd med rekryteringen:

– Det har varit en viktig och omsorgsfull rekryteringsprocess. Styrelsen har varit måna om att hitta rätt och det har tagit lite tid men vi är säkra på att Bo är rätt person att ta sig an den spännande uppgiften, säger hon.

 

”Engagerad och hedrad”

Förutom posten som generalsekreterare på Jägareförbundet har Bo Sköld haft chefspositioner inom Försvarsmakten och Friluftsfrämjandet.

– Jag känner mig engagerad och hedrad att ha utsetts till ny generalsekreterare i Parasport Sverige och Sveriges paralympiska kommitté. Innan jag mötte styrelsen tittade jag på dokumentären Rising Phoenix och redan då var jag såld på det viktiga uppdraget, säger Bo Sköld.

 

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev