Segraren Jan Holmqvist med labradoren X vann länsmästerskapet i eftersök och fick äran att klättra upp på vinnarstenen. Här tillsammans med övriga pristagare Jan Lundell, Thomas Jonsson, Maria Asplund och Jenny Hedström. Foto: Elisabet Larsson

Arbogakretsen blev årets vinnare

Premium

I strålande solsken genomfördes Västmanlands länsmästerskap i eftersök. Mycket motiverade deltagare har legat i hårdträning veckovis innan tävlingsdagen.

Fem av sex kretsar hade haft uttagning och kom till start. Tävlingen bestod av utfrågning av skytt, skottplatsundersökning, spårarbete samt skytte och teoriprov.

Både tävlande och funktionärer åt en trevlig lunch i skogen och efter denna presenterades resultatet. Det var mycket jämnt och därför var spänningen stor eftersom det var en öppen fråga vem som hade vunnit.

 

Regionsmästerskap

Det blev Jan Holmqvist med labradoren X ( han heter faktiskt så) som fick äran att posera högst på stora sten i år. Resultatet i övrigt redovisas i faktarutan.

Vi gratulerar Jan och X till vinsten och håller tummarna för ekipaget i Regionmästerskapet som går i Stockholms län detta år.

 

Elisabet Larsson

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev