Skyttedagar gav mersmak

Bakre raden från vänster: Rolf Blom, Camilla Stål och Marcus Eriksson. Främre raden från vänster: Sebastian Viklund, Marcus Oskarsson, Stefan Nyström, Jens Eriksson och intruktör Roland Örnsson. Foto: Daniel Wikström

Två lyckade skyttedagar har genomförts under maj månad i Strömsund, Jämtland.

25 maj arrangerades en skyttedag vid Lila skjutbana för personer med olika funktionsnedsättningar. Det var sju deltagare som fick prova på att skjuta salongsgevär. Det sköts på papptavlor, plåtfigurer, ballonger och ägg.

Den andra skyttedagen ordnades 30 maj och då var det sex elever med två lärare från Palmcrantz gymnasies särskola som kom till oss för en aktivitets dag. På förmiddagen fick halva gänget göra studiebesök på Plåtprodukter i Strömsund. Andra halvan av gänget fick prova på skytte med salongsgevär och hagel.

Helnöjda elever tackade för sig på eftermiddan och sa att det hade varit hur kul som helst och de hoppades att vi skulle ses nästa år igen.

Skyttedagarna ordnades av vård- och socialförvaltningen i samarbete med Strömsunds kommun, Strömsunds jaktskytteklubb, Jägareförbundet och Strömsunds vapen.

Daniel Wikström

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev