Älgroulader
4 portioner
500 g putsat kött av bog i tunna skivor
150 cornichons (minigurkor)
200 g bacon
5 dl viltbuljong
3 msk japansk soja
1 msk maizenamjöl
en klick smör
salt och peppar
Lägg ut baconskivorna, lägg ut köttet ovanpå. Rulla in minigurkor och fäst med en tandpetare. Bryn rouladerna i lite smör och efterkoka i buljong under lock tills de känns möra. Lyft upp rouladerna och red av buljongen med en matsked maizenamjöl i lite vatten. Lägg tillbaka rouladerna i såsen och servera med ett gott mos och en grönsaksragu.
Recept: Staffan Lindström
Andra läser också
Kul att du vill följa !
För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.
Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.
Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.