Jägareförbundet söker ny generalsekreterare. Förbundets kansli är placerat på Öster Malma med ett hundratal anställda runt om i landet. Foto: Lars-Henrik Andersson

Jägareförbundet söker ny generalsekreterare

Jakten på Svenska Jägareförbundets nya generalsekreterare pågår. I ett inlägg på förbundets hemsida uppmanas intresserade att lämna in en ansökan för ett jobb där jakt och viltvårdsfrågor står i fokus.

Jägareförbundets tidigare generalsekreterare Bo Sköld avslutade på egen begäran sitt uppdrag i samband med årets förbundsstämma. Den nya styrelsen har sedan dess jobbat med rekryteringen av ny generalsekreterare, som sker i samarbete med rekryteringsfirman Transearch International.

I inlägget påtalas att den nya generalsekreteraren kommer att leda ett kansli med drygt 100 medarbetare, många med mycket hög specialkompetens, i en organisation med 158.000 medlemmar. GS ska tillsammans med förbundets styrelse representera förbundet nationellt och internationellt.

 

Brett uppdrag

”Vi söker en trygg, förtroendeingivande och värderingsdriven ledare, gärna med erfarenhet av att leda medlemsorganisationer med många intressenter på nationell nivå. Du skall ha förmåga att arbeta effektivt och skapa resultat på olika nivåer och i olika frågor. GS (generalsekreteraren, reds. anm.) har det yttersta ansvaret att leda Jägareförbundets tjänstemannaorganisation utifrån den strategiska inriktningen som fastställts av styrelsen och årsstämman,” skriver förbundet, som förutsätter att sökande är jägare med ett genuint intresse för jakt och viltvård.

Ansökan ska vara inne senast den 29 oktober.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev