tisdag 16 juli

Viltsmak

Publicerad 29 juni 2016 - 09:52

Webb-tv: Så tar du hand om viltet

Jägareförbundet har tidigare gjort en komplett viltmatserie kallad ”Den vilda maten”. Där kan du lära dig hur du styckar och tillagar vilt, hur du passar och flår och annat som är bra att ha koll på när de vilda djuren blir mat.
Se samtliga 20 videoinslag här.

Du läser nu en öppen artikel på Svenskjakt.se
Bli medlem med tidning

Skribent

Svensk Jakt

webbredaktionen@svenskjakt.se

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

Provläs Svensk Jakt digitalt
Bläddra i senaste numret
Drömjakt
Här finns någonstans att jaga
Vi testar – på riktigt!
Svensk Jakts tester kan du lita på
Här kan du annonsera vapen
Annonstorget med allt från hundar till jaktvapen
Gott från vilt
Tips på hur du lagar vilt på bästa sätt
Skriv en debattartikel
Här förs debatten i Jägarsverige

Mest läst

Mina artiklar

För att ta del av dina artiklar behöver du ett medlemskap med tidning hos Svenska Jägareförbundet

Heta ämnen på Svenskjakt.se