onsdag 16 januari

Viltsmak

Publicerad 29 juni 2016 - 09:52

Webb-tv: Så tar du hand om viltet

Jägareförbundet har tidigare gjort en komplett viltmatserie kallad ”Den vilda maten”. Där kan du lära dig hur du styckar och tillagar vilt, hur du passar och flår och annat som är bra att ha koll på när de vilda djuren blir mat.
Se samtliga 20 videoinslag här.

Skribent

Svensk Jakt

webbredaktionen@svenskjakt.se

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

    Opinion
    Här förs debatten i Jägarsverige
    Gott från vilt
    Tips på hur du lagar vilt på bästa sätt
    Premium
    För dig som loggat in
    Här kan du annonsera vapen
    Annonstorget med allt från hundar till jaktvapen
    Drömjakt
    Här finns någonstans att jaga
    Podd
    Lyssna på Svensk Jakts poddar
    Provläs Svensk Jakt
    Bläddra i senaste numret
    Ulf Lindroth
    Svensk Jakts vapen- och skytteredaktör tipsar och testar

    Mest läst

      Mina artiklar

      För att ta del av dina artiklar behöver du ett medlemskap med tidning hos Svenska Jägareförbundet

      Heta ämnen på Svenskjakt.se