tisdag 21 augusti

Viltsmak

Publicerad 11 november 2017 - 13:30

Foto: Lars-Henrik Andersson

Kyl viltet i rätt takt

Kylning av viltet och slaktkroppen är en viktig åtgärd för att minska tillväxten av bakterier och jästsvampar. Men kylning av kroppen kan också innebära problem, och det är viktigt att ha tillgång till kylutrymmen med rätt utformning.

För att kunna läsa den här artikeln måste du vara inloggad. Bli medlem med Svensk Jakt genom att klicka på länken nedan. Är du redan medlem med tidning men ännu inte aktiverat din inloggning trycker du på logga in.

Skribent

Svensk Jakt

webbredaktionen@svenskjakt.se

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

    För inloggade!
    Bygg ditt eget jakttorn
    Drömjakt
    Här finns någonstans att jaga
    Provläs Svensk Jakt
    Bläddra i senaste numret
    Byggtips!
    Så bygger du en hundgård
    Ulf Lindroth
    Svensk Jakts vapen- och skytteredaktör tipsar och testar
    Hundfaror
    18 saker som är giftiga för hunden
    Så blir älgjakten i höst
    Besluten län för län
    Svensk Jakt på Messenger
    Följ oss via Messenger
    Jägarnas annonstorg
    Hundar, prylar och jaktmark
    Opinion
    Här förs debatten i Jägarsverige

    Mest läst

      Mina artiklar

      För att ta del av dina artiklar behöver du ett medlemskap med tidning hos Svenska Jägareförbundet

      Heta ämnen på Svenskjakt.se