tisdag 21 maj

Viltsmak

Publicerad 11 november 2017 - 13:30

Foto: Lars-Henrik Andersson

Kyl viltet i rätt takt

Premium

Kylning av viltet och slaktkroppen är en viktig åtgärd för att minska tillväxten av bakterier och jästsvampar. Men kylning av kroppen kan också innebära problem, och det är viktigt att ha tillgång till kylutrymmen med rätt utformning.

För att kunna läsa den här artikeln måste du vara inloggad. Bli medlem med Svensk Jakt genom att klicka på länken nedan. Är du redan medlem med tidning men ännu inte aktiverat din inloggning trycker du på logga in.

Skribent

Svensk Jakt

webbredaktionen@svenskjakt.se

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

    Opinion
    Här förs debatten i Jägarsverige
    Drömjakt
    Här finns någonstans att jaga
    Vi testar – på riktigt!
    Svensk Jakts tester kan du lita på
    Podd
    Lyssna på Svensk Jakts poddar
    Gott från vilt
    Tips på hur du lagar vilt på bästa sätt
    Här kan du annonsera vapen
    Annonstorget med allt från hundar till jaktvapen
    Provläs Svensk Jakt
    Bläddra i senaste numret
    Premium
    För dig som loggat in

    Mest läst

      Mina artiklar

      För att ta del av dina artiklar behöver du ett medlemskap med tidning hos Svenska Jägareförbundet

      Heta ämnen på Svenskjakt.se