onsdag 21 november

Viltsmak

Publicerad 11 november 2017 - 13:30

Foto: Lars-Henrik Andersson

Kyl viltet i rätt takt

Kylning av viltet och slaktkroppen är en viktig åtgärd för att minska tillväxten av bakterier och jästsvampar. Men kylning av kroppen kan också innebära problem, och det är viktigt att ha tillgång till kylutrymmen med rätt utformning.

För att kunna läsa den här artikeln måste du vara inloggad. Bli medlem med Svensk Jakt genom att klicka på länken nedan. Är du redan medlem med tidning men ännu inte aktiverat din inloggning trycker du på logga in.

Skribent

Svensk Jakt

webbredaktionen@svenskjakt.se

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

    Drömjakt
    Här finns någonstans att jaga
    Opinion
    Här förs debatten i Jägarsverige
    Byggtips!
    Så bygger du en hundgård
    Provläs Svensk Jakt
    Bläddra i senaste numret
    Ulf Lindroth
    Svensk Jakts vapen- och skytteredaktör tipsar och testar
    För inloggade!
    Så förvarar du vapnet i bilen och stugan
    Här kan du annonsera vapen
    Annonstorget mad allt från hundar till jaktvapen
    Gott från vilt
    Tips på hur du lagar vilt på bästa sätt

    Mest läst

      Mina artiklar

      För att ta del av dina artiklar behöver du ett medlemskap med tidning hos Svenska Jägareförbundet

      Heta ämnen på Svenskjakt.se