onsdag 26 juni

Viltsmak

Publicerad 7 januari 2018 - 16:04

Ta hand om fettet från det vilt du fäller. Rätt använt förstärker fettet viltsmaken och gör köttet saftigare. Foto: Torsten Mörner

Ta hand om fettet från det vilt du fäller. Rätt använt förstärker fettet viltsmaken och gör köttet saftigare. Foto: Torsten Mörner

Förstärk viltsmaken med fett

Premium

Ofta skärs fettet bort när viltet styckas, vilket är synd. Mycket av den fina viltsmaken sitter i fettet. Ta tillvara fettet och gör vilträtterna ännu godare. Eller mata fåglarna.

Skribent

Svensk Jakt

webbredaktionen@svenskjakt.se

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

Provläs Svensk Jakt digitalt
Bläddra i senaste numret
Drömjakt
Här finns någonstans att jaga
Gott från vilt
Tips på hur du lagar vilt på bästa sätt
Skriv en debattartikel
Här förs debatten i Jägarsverige
Här kan du annonsera vapen
Annonstorget med allt från hundar till jaktvapen
Vi testar – på riktigt!
Svensk Jakts tester kan du lita på

Mest läst

Mina artiklar

För att ta del av dina artiklar behöver du ett medlemskap med tidning hos Svenska Jägareförbundet

Heta ämnen på Svenskjakt.se