fredag 14 december

Viltsmak

Publicerad 7 januari 2018 - 16:04

Ta hand om fettet från det vilt du fäller. Rätt använt förstärker fettet viltsmaken och gör köttet saftigare. Foto: Torsten Mörner

Ta hand om fettet från det vilt du fäller. Rätt använt förstärker fettet viltsmaken och gör köttet saftigare. Foto: Torsten Mörner

Förstärk viltsmaken med fett

Ofta skärs fettet bort när viltet styckas, vilket är synd. Mycket av den fina viltsmaken sitter i fettet. Ta tillvara fettet och gör vilträtterna ännu godare. Eller mata fåglarna.

För att kunna läsa den här artikeln måste du vara inloggad. Bli medlem med Svensk Jakt genom att klicka på länken nedan. Är du redan medlem med tidning men ännu inte aktiverat din inloggning trycker du på logga in.

Skribent

Svensk Jakt

webbredaktionen@svenskjakt.se

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

    Provläs Svensk Jakt
    Bläddra i senaste numret
    Här kan du annonsera vapen
    Annonstorget mad allt från hundar till jaktvapen
    Ulf Lindroth
    Svensk Jakts vapen- och skytteredaktör tipsar och testar
    Opinion
    Här förs debatten i Jägarsverige
    Byggtips!
    Så bygger du en hundgård
    Drömjakt
    Här finns någonstans att jaga
    För inloggade!
    Så förvarar du vapnet i bilen och stugan
    Gott från vilt
    Tips på hur du lagar vilt på bästa sätt

    Mest läst

      Mina artiklar

      För att ta del av dina artiklar behöver du ett medlemskap med tidning hos Svenska Jägareförbundet

      Heta ämnen på Svenskjakt.se