onsdag 21 november

Viltsmak

Publicerad 25 oktober 2017 - 09:50

Ett välutrustat första rum för flåning, med rena och fina ytor på vägg och golv är bra att ha. Vildsvin som hanteras i slakteriet bör gärna spolas av ordentligt innan man passar dem och flår dem. Då förhindrar man att få föroreningar på köttet. Foto: Torsten Mörner

Ett välutrustat första rum för flåning, med rena och fina ytor på vägg och golv är bra att ha. Vildsvin som hanteras i slakteriet bör gärna spolas av ordentligt innan man passar dem och flår dem. Då förhindrar man att få föroreningar på köttet. Foto: Torsten Mörner

Bygg dig ett eget viltslakteri

Ju mer jag arbetar med viltkött, desto mer övertygad blir jag om att det är mycket bättre att passa och hantera viltet i ett viltslakteri, och inte i skogen.

För att kunna läsa den här artikeln måste du vara inloggad. Bli medlem med Svensk Jakt genom att klicka på länken nedan. Är du redan medlem med tidning men ännu inte aktiverat din inloggning trycker du på logga in.

Skribent

Svensk Jakt

webbredaktionen@svenskjakt.se

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

    För inloggade!
    Så förvarar du vapnet i bilen och stugan
    Byggtips!
    Så bygger du en hundgård
    Ulf Lindroth
    Svensk Jakts vapen- och skytteredaktör tipsar och testar
    Här kan du annonsera vapen
    Annonstorget mad allt från hundar till jaktvapen
    Gott från vilt
    Tips på hur du lagar vilt på bästa sätt
    Provläs Svensk Jakt
    Bläddra i senaste numret
    Opinion
    Här förs debatten i Jägarsverige
    Drömjakt
    Här finns någonstans att jaga

    Mest läst

      Mina artiklar

      För att ta del av dina artiklar behöver du ett medlemskap med tidning hos Svenska Jägareförbundet

      Heta ämnen på Svenskjakt.se