torsdag 18 juli

Viltsmak

Publicerad 25 oktober 2017 - 09:50

Ett välutrustat första rum för flåning, med rena och fina ytor på vägg och golv är bra att ha. Vildsvin som hanteras i slakteriet bör gärna spolas av ordentligt innan man passar dem och flår dem. Då förhindrar man att få föroreningar på köttet. Foto: Torsten Mörner

Ett välutrustat första rum för flåning, med rena och fina ytor på vägg och golv är bra att ha. Vildsvin som hanteras i slakteriet bör gärna spolas av ordentligt innan man passar dem och flår dem. Då förhindrar man att få föroreningar på köttet. Foto: Torsten Mörner

Bygg dig ett eget viltslakteri

Premium

Ju mer jag arbetar med viltkött, desto mer övertygad blir jag om att det är mycket bättre att passa och hantera viltet i ett viltslakteri, och inte i skogen.

Skribent

Svensk Jakt

webbredaktionen@svenskjakt.se

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

Skriv en debattartikel
Här förs debatten i Jägarsverige
Provläs Svensk Jakt digitalt
Bläddra i senaste numret
Drömjakt
Här finns någonstans att jaga
Här kan du annonsera vapen
Annonstorget med allt från hundar till jaktvapen
Vi testar – på riktigt!
Svensk Jakts tester kan du lita på
Gott från vilt
Tips på hur du lagar vilt på bästa sätt

Mest läst

Mina artiklar

För att ta del av dina artiklar behöver du ett medlemskap med tidning hos Svenska Jägareförbundet

Heta ämnen på Svenskjakt.se