torsdag 23 maj

Viltsmak

Laxcarpaccio med äggröra och löjrom

I påsk äts det ägg i stora mängder och dessutom mycket sill och lax. Vi bjuder på ett recept med en läcker laxcarpaccio, men på Viltsmak hittar du även många spännande viltrecept. Glad påsk!

Senaste nytt

    Provläs Svensk Jakt
    Bläddra i senaste numret
    Opinion
    Här förs debatten i Jägarsverige
    Premium
    För dig som loggat in
    Podd
    Lyssna på Svensk Jakts poddar
    Här kan du annonsera vapen
    Annonstorget med allt från hundar till jaktvapen
    Vi testar – på riktigt!
    Svensk Jakts tester kan du lita på
    Gott från vilt
    Tips på hur du lagar vilt på bästa sätt
    Drömjakt
    Här finns någonstans att jaga

    Mest läst

      Mina artiklar

      För att ta del av dina artiklar behöver du ett medlemskap med tidning hos Svenska Jägareförbundet

      Heta ämnen på Svenskjakt.se