tisdag 25 juni

Viltsmak

Publicerad 29 maj 2013 - 13:22

Grillat gåsbröst

Grillat gåsbröst med grönmögelost och bacon.

Du läser nu en öppen artikel på Svenskjakt.se
Bli medlem med tidning

4 personer

2 gåsbröst
140 g gräddädelost
1 pkt bacon
salt
peppar
färsk timjan
6 grillpinnar i trä

Snitta bröstet på längden, men inte helt igenom, så det går att slå igen. Fyll med ost och timjan, slå igen och rulla in i bacon.
Krydda och grilla på hög värme. Efterstek i ugnssäker form med lite olivolja – på sidan, inte direkt på glöden eller elden. Håll en kärntemp på minst 65 grader, och efterstek sakta för bästa saftighet.

Skribent

Svensk Jakt

webbredaktionen@svenskjakt.se

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

    Drömjakt
    Här finns någonstans att jaga
    Gott från vilt
    Tips på hur du lagar vilt på bästa sätt
    Här kan du annonsera vapen
    Annonstorget med allt från hundar till jaktvapen
    Vi testar – på riktigt!
    Svensk Jakts tester kan du lita på
    Skriv en debattartikel
    Här förs debatten i Jägarsverige

    Mest läst

      Mina artiklar

      För att ta del av dina artiklar behöver du ett medlemskap med tidning hos Svenska Jägareförbundet

      Heta ämnen på Svenskjakt.se