lördag 24 februari

Viltsmak

Publicerad 29 maj 2013 - 13:22

Grillat gåsbröst

Grillat gåsbröst med grönmögelost och bacon.

4 personer

2 gåsbröst
140 g gräddädelost
1 pkt bacon
salt
peppar
färsk timjan
6 grillpinnar i trä

Snitta bröstet på längden, men inte helt igenom, så det går att slå igen. Fyll med ost och timjan, slå igen och rulla in i bacon.
Krydda och grilla på hög värme. Efterstek i ugnssäker form med lite olivolja – på sidan, inte direkt på glöden eller elden. Håll en kärntemp på minst 65 grader, och efterstek sakta för bästa saftighet.

Skribent

Svensk Jakt

webbredaktionen@svenskjakt.se

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

    Senaste från Annonstorget

    För inloggade!
    Bygg ditt eget jakttorn
    Quiz
    Känner du igen hundarna?
    Jägarnas annonstorg
    Hundar, prylar och jaktmark
    Drömjakt
    Här finns någonstans att jaga
    Viltvård
    Så stödutfodrar du rådjur
    Opinion
    Landets hetaste jaktdebatt
    Provläs Svensk Jakt
    Bläddra i senaste numret
    Byggtips!
    Så bygger du en hundgård

    Mest läst

      Mina artiklar

      För att ta del av dina artiklar behöver du ett medlemskap med tidning hos Svenska Jägareförbundet

      Samtidigt på JaktPlay

      Heta ämnen på Svenskjakt.se