tisdag 26 oktober

Viltsmak

Publicerad 29 maj 2013 - 13:22

Grillat gåsbröst

Grillat gåsbröst med grönmögelost och bacon.

4 personer

2 gåsbröst
140 g gräddädelost
1 pkt bacon
salt
peppar
färsk timjan
6 grillpinnar i trä

Snitta bröstet på längden, men inte helt igenom, så det går att slå igen. Fyll med ost och timjan, slå igen och rulla in i bacon.
Krydda och grilla på hög värme. Efterstek i ugnssäker form med lite olivolja – på sidan, inte direkt på glöden eller elden. Håll en kärntemp på minst 65 grader, och efterstek sakta för bästa saftighet.

Skribent

Svensk Jakt

webbredaktionen@svenskjakt.se

Kommentera artikeln

Vad tycker du? Här kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Du behöver skapa ett konto och logga in först.
Tänk på att hålla god ton, inte byta ämne och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.
Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort.
Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen Svenskjakt.se.

Visa kommentarer

Andra läser också

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

Mest läst

Mina artiklar
Gott från vilt
Tips på hur du lagar vilt på bästa sätt
Drömjakt
Här finns någonstans att jaga
Provläs Svensk Jakt digitalt
Bläddra i senaste numret
Vi testar – på riktigt!
Svensk Jakts tester kan du lita på
Skriv en debattartikel
Här förs debatten i Jägarsverige
Här kan du annonsera vapen
Annonstorget med allt från hundar till jaktvapen

Heta ämnen på Svenskjakt.se