Publicerad 29 maj 2013 - 13:22
Grillat gåsbröst

Grillat gåsbröst med grönmögelost och bacon.
4 personer
2 gåsbröst
140 g gräddädelost
1 pkt bacon
salt
peppar
färsk timjan
6 grillpinnar i trä
Snitta bröstet på längden, men inte helt igenom, så det går att slå igen. Fyll med ost och timjan, slå igen och rulla in i bacon.
Krydda och grilla på hög värme. Efterstek i ugnssäker form med lite olivolja – på sidan, inte direkt på glöden eller elden. Håll en kärntemp på minst 65 grader, och efterstek sakta för bästa saftighet.
Kommentera artikeln
Vad tycker du? Här kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Du behöver skapa ett konto och logga in först.
Tänk på att hålla god ton, inte byta ämne och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.
Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort.
Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen Svenskjakt.se.