torsdag 23 maj

Viltsmak

Publicerad 23 maj 2013 - 14:37

Björnkotlett

Björnkotlett med stekta grönsaker och smörfräst färskpotatis

4 personer

4 stora eller 8 mindre kotletter
700 g blandade grönsaker
700 färskpotatis
100 g smör
salt och peppar.

Stek eller grilla kotletterna hastigt och låt dem ligga på låg värme cirka 30 minuter.
Ansa och skär grönsakerna i jämna bitar, stek eller grilla och krydda med salt och peppar. Bryn potatisen lätt i smör och servera.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

    Podd
    Lyssna på Svensk Jakts poddar
    Gott från vilt
    Tips på hur du lagar vilt på bästa sätt
    Premium
    För dig som loggat in
    Provläs Svensk Jakt
    Bläddra i senaste numret
    Drömjakt
    Här finns någonstans att jaga
    Opinion
    Här förs debatten i Jägarsverige
    Här kan du annonsera vapen
    Annonstorget med allt från hundar till jaktvapen
    Vi testar – på riktigt!
    Svensk Jakts tester kan du lita på

    Mest läst

      Mina artiklar

      För att ta del av dina artiklar behöver du ett medlemskap med tidning hos Svenska Jägareförbundet

      Heta ämnen på Svenskjakt.se