onsdag 23 oktober

Viltsmak

Publicerad 23 maj 2013 - 14:37

Björnkotlett

Björnkotlett med stekta grönsaker och smörfräst färskpotatis

4 personer

4 stora eller 8 mindre kotletter
700 g blandade grönsaker
700 färskpotatis
100 g smör
salt och peppar.

Stek eller grilla kotletterna hastigt och låt dem ligga på låg värme cirka 30 minuter.
Ansa och skär grönsakerna i jämna bitar, stek eller grilla och krydda med salt och peppar. Bryn potatisen lätt i smör och servera.

Läs också Mustig björngryta

Andra läser också

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

Mest läst

För att ta del av dina artiklar behöver du ett medlemskap med tidning hos Svenska Jägareförbundet

Provläs Svensk Jakt digitalt
Bläddra i senaste numret
Skriv en debattartikel
Här förs debatten i Jägarsverige
Drömjakt
Här finns någonstans att jaga
Gott från vilt
Tips på hur du lagar vilt på bästa sätt
Vi testar – på riktigt!
Svensk Jakts tester kan du lita på
Här kan du annonsera vapen
Annonstorget med allt från hundar till jaktvapen

Heta ämnen på Svenskjakt.se