lördag 21 juli

Viltsmak

Publicerad 23 maj 2013 - 14:37

Björnkotlett

Björnkotlett med stekta grönsaker och smörfräst färskpotatis

4 personer

4 stora eller 8 mindre kotletter
700 g blandade grönsaker
700 färskpotatis
100 g smör
salt och peppar.

Stek eller grilla kotletterna hastigt och låt dem ligga på låg värme cirka 30 minuter.
Ansa och skär grönsakerna i jämna bitar, stek eller grilla och krydda med salt och peppar. Bryn potatisen lätt i smör och servera.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

    Senaste från Annonstorget

    Drömjakt
    Här finns någonstans att jaga
    Svensk Jakt på Messenger
    Följ oss via Messenger
    Opinion
    Här förs debatten i Jägarsverige
    Hundfaror
    18 saker som är giftiga för hunden
    Byggtips!
    Så bygger du en hundgård
    För inloggade!
    Bygg ditt eget jakttorn
    Jägarnas annonstorg
    Hundar, prylar och jaktmark
    Ulf Lindroth
    Svensk Jakts vapen- och skytteredaktör tipsar och testar
    Så blir älgjakten i höst
    Besluten län för län
    Provläs Svensk Jakt
    Bläddra i senaste numret

    Mest läst

      Mina artiklar

      För att ta del av dina artiklar behöver du ett medlemskap med tidning hos Svenska Jägareförbundet

      Samtidigt på JaktPlay

      Heta ämnen på Svenskjakt.se