fredag 22 mars

Jakt & prylar

Publicerad 11 december 2018 - 09:33

Det är bäst att jaktlagsmedlemmarna själva rankar de olika styckningsdetaljerna och ger dem poäng – smaken är ju olika. Därefter kan man dela upp köttet så rättvist det går. Foto: Lars-Henrik Andersson

Hur ska älgköttet delas upp?

Premium

Emil Keränen har skickat en fråga till redaktionen om uppdelning av älgkött i ett jaktlag. Vi lät veterinär Jonas Malmsten svara, som skriver om kötthantering i Svensk Jakt.

För att kunna läsa den här artikeln måste du vara inloggad. Bli medlem med Svensk Jakt genom att klicka på länken nedan. Är du redan medlem med tidning men ännu inte aktiverat din inloggning trycker du på logga in.

Skribent

Svensk Jakt

webbredaktionen@svenskjakt.se

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

    Mina artiklar

    För att ta del av dina artiklar behöver du ett medlemskap med tidning hos Svenska Jägareförbundet

    Jaktmarker på Annonstorget

    Jägartips
    Tipsen du inte kan vara utan
    Lindroth testar vapen
    Ulf Lindroth testar och tipsar
    Tolv myter
    Om vildsvin och vildsvinsjakt
    Läsarnas jakter
    Läs om läsarnas jaktlycka

    Mest läst

      Samtidigt på JaktPlay