söndag 15 september

Jakt & prylar

Publicerad 11 december 2018 - 09:33

Det är bäst att jaktlagsmedlemmarna själva rankar de olika styckningsdetaljerna och ger dem poäng – smaken är ju olika. Därefter kan man dela upp köttet så rättvist det går. Foto: Lars-Henrik Andersson

Hur ska älgköttet delas upp?

Premium

Emil Keränen har skickat en fråga till redaktionen om uppdelning av älgkött i ett jaktlag. Vi lät veterinär Jonas Malmsten svara, som skriver om kötthantering i Svensk Jakt.

Skribent

Svensk Jakt

webbredaktionen@svenskjakt.se

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

Vapen till salu på Annonstorget

Mina artiklar

För att ta del av dina artiklar behöver du ett medlemskap med tidning hos Svenska Jägareförbundet

Jaktmarker på Annonstorget

Jägartips
Tipsen du inte kan vara utan
Lindroth testar vapen
Ulf Lindroth testar och tipsar
Tolv myter
Om vildsvin och vildsvinsjakt
Läsarnas jakter
Läs om läsarnas jaktlycka

Mest läst

Samtidigt på JaktPlay