söndag 23 april

Publicerad 6 februari 2015 - 10:06

Sedan 1863 har Svenska Jägareförbundets tidning kommit ut i oavbruten följd. Det gör den till en av de äldsta tidskrifterna i landet.

Betala nu och du får din egen Svensk Jakt till och med 30 juni 2018. Det är alltså halva priset första året och totalt får du just nu 15 nummer av tidningen till priset av 11. Samtidigt blir du även medlem i Svenska Jägareförbundet.

Läs Svensk Jakt

Svensk Jakt ger dig kunskap inom jakt, hund och viltvård. Tidskriften utkommer med elva nummer per år.

Provläs delar av senaste Svensk Jakt.<a href=

Provläs senaste Svensk Jakt här.

Sedan 1863 har Svenska Jägareförbundets tidning kommit ut i oavbruten följd. Det gör den till en av de äldsta tidskrifterna i landet.

 

Lönar sig

Att prenumerera på Svensk Jakt lönar sig. Förutom att du får tidningen hem till din brevlåda har du som prenumerant även tillgång till allt vårt digitala material. På vår webbplats kan du då läsa samtliga våra artiklar, se alla våra filmer och läsa hela Svensk Jakts magasin som digital e-tidning.

 

Vad kostar det?

Ordinarie medlem i Jägareförbundet kostar 600 kronor per år. I priset får du en helårsprenumeration (just nu ett och ett halvt år) av Svensk Jakt samt medlemskap i Svenska Jägareförbundet inklusive förbundets omfattande försäkringar och medlemsrabatter.

Stödmedlem. Kostar 300 kronor per år. I priset får du en helårsprenumeration av Svensk Jakt samt Jägareförbundets medlemsrabatter och erbjudanden.

Ungdomsmedlem. För ungdomar upp till och med 25 år kostar det 300 kronor att vara medlem och prenumerant i ett år (just nu ett och ett halvt år). I priset ingår tidningen Svensk Jakt samt alla förmåner du får som ordinarie medlem.

 

Teckna ditt medlemskap och prenumeration här 

Viltrecept
Vilt, klimatsmart och gott
Quiz
Känner du igen hundarna?
Podcast
Landets största podcast om jakt
Jägarnas annonstorg
Hundar, prylar och jaktmark
Tio frågor
Vad kan du om våra predatorer?
Opinion
Landets hetaste jaktdebatt
Byggtips!
Så bygger du en hundgård
Provläs Svensk Jakt
Bläddra i senaste numret
Drömjakt
Här finns någonstans att jaga
Viltvård
Så bygger du en andflotte