Evidensia gör en pudel?

Trycket är just nu hårt mot Evidensia, som driver ett mycket stort antal djursjukhus och djurkliniker i Norden.

Kunderna rasar på Evidensias facebooksida.

Några röster:
”Kommer aldrig att anlita någon som samarbetar med Djurskyddet Sverige, tur det finns många vettigare veterinärer och företag som inser vad Djurskyddet står för. Granngården insåg att man skall vara rädd om kunderna, hoppas att ni oxå till slut inser att ni förlorar en stor grupp kunder genom detta samarbete.”

”Id-märkning och kastrering av katter är en bra sak. Men genom att samarbeta med organisationer som djurskyddet Sverige är ni medskyldiga till ökade rovdjursskador på tamdjur och en nedmontering av den svenska landsbygden och dess kulturarv.”

”Gör ni ingen bakgrundskoll ni är ju knappast något litet företag man kan ju undra vad ägarna/styrelsen tänkt när dom genomfört detta lär kosta er mycket i förlorad inkomst är ju ingen liten kundkrets ni trampat på”

”Mer än 300.000 jägare i Sverige. Inte alla har hundar, men många av oss har flera stycken. Tror många fler jägare med mig kommer välja andra kliniker för våra hundar framöver. Smart drag Evidensia. Verkligen.”

Kommer ni att fortsätta samarbetet med Djurskyddet Sverige?
Jag får återkomma till dig i frågan om samarbetet, men vi har gärna en dialog om detta så att vi får chansen att förklara och bidra med fakta. Eftersom samarbetet misstolkas av våra jägarkunder diskuteras frågan just nu, säger Maria Hofling, press- och informationsansvarig på Evidensia Djursjukvård i ett mail till Svensk Jakt.

Fakta

Evidensia Djursjukvård delägs av EQT, samma investmentbolag som äger Granngården.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev