Mycket mer än nyheter

Svenskjakt.se har framför allt blivit en viktig nyhetskanal, men sidan hyser jägartips, vapenpresentationer, recept och mycket mer. Foto: Mattias Lilja

Svenskjakt.se är kanske större än du tror. Förutom de senaste nyheterna fylls sidan ständigt med nya tips, tester, recept och ritningar. Det senaste tillskottet är alla vapentester.

Svenskjakt.se växer för var dag, men det är kanske inte alltid man upptäcker det vid en snabb titt på förstasidan. Därför vill vi slå ett slag för de kategorier som finns i underrubrikerna.

Annonstorget, Quiz och Svensk JaktPlay
Under startmenyn ligger Annonstorget, Quiz och Svensk JaktPlay.
Annonstorget är Sveriges största annonsplats för jägare. Hundar, vapen, jaktmarker och prylar köps och säljs och kan sorteras efter län.
Under Quiz testar du din kunskaper i flera olika frågetävlingar. Du får de rätta svaren direkt.
Svensk JaktPlay är en sida för film. Just nu pågår en amatörfilmfestival och bland mycket annat kan du se alla bidragen här.

Opinion
Under Opinion kan du förkovra dig i krönikor och debattartiklar. Där finns artiklar skrivna av journalister på Svensk Jakt och insändare från riksdagsledmöter och vanliga människor, alla som vill göra sin röst hörd.

Hund
Hundkategorin är full med tips och nyheter från hundvärlden. Tävlingsresultat och intressant statistik blandas med matnyttiga tips, skötselråd och utrustningsartiklar.

Viltvård
Under kategorin Viltvård hittar du inspiration för all den tid vi jägare lägger på att vårda viltet. Här hittar du viltvårdstips, ritningar, fällor, exempel på hur andra jägare vårdar viltet och artiklar om stödutfodring.

Jakt & Prylar
Tips för effektiv åteljakt på räv? Intresserad av ett nytt vapen, eller nyfiken på hur det går för andra läsare i jakten? Då är Jakt & Prylar din avdelning. Här hittar du jaktberättelser från våra läsare, jägartips, tester och en lista med eftersökstjänster. Sidan uppdaterades i dagarna med samtliga vapentester som gjorts i Svensk Jakt.

Viltsmak
Kategorin Viltsmak är fylld med det som händer efter skottet. Artiklarna kan handla om vilthantering och styckning, och här hittar du också ett rejält receptbibliotek sorterat efter djurslag så du enkelt kan hitta inspiration utefter vad du har i frysen.

Några artiklar är låsta för medlemmar med tidning så har ni inte skapat ett konto rekommenderar vi att ni gör det.
Trevlig läsning!

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev